Badrumsrenovering i Nacka

Behöver du hjälp att renovera ett badrum? Vi erbjuder våtrumsarbeten i Nackaområdet i Stockholm och kan hjälpa dig som bor i Saltsjöbaden, Björknäs, Stavsnäs, Torsby, Strömma eller någon annanstans i Nacka. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Toalettrenovering

Ge din toalett en ny fräsch känsla med en badrumsrenovering

Renovering av Badrum

Vi är behöriga för alla arbeten i våtrum

Totalentreprenad

Vi tar hand om alla steg i er nästa badrumsbyggnation

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Renovera Badrum i Nacka Nybyggnation, tillbyggnation och renovering av högsta kvalitet

  Anlita oss när ditt badrum behöver fixas

  Vi är inte bara husbyggare och byggmästare utan kan hjälpa dig även med andra sorters husarbeten. Anlitar du oss får du en totalentreprenör som tar hand om allt från att planera och organisera arbetet till att se till att det utförs korrekt och kontrollera kvaliteten när arbetet är gjort. Som totalentreprenör har vi ett stort kontaktnät av hantverkare och kan lätt hitta den som kan utföra det arbete du önskar. Ibland använder vi oss av generalentreprenad, men vi är då fortfarande ansvariga för att arbetet blir gjort på rätt sätt och fungerar då som huvudentreprenör.

  Hur vet du om det är dags att renovera badrummet?

  Har du problem med ditt badrum kan det vara bråttom att få det gjort. Läckor i våtrum kan lätt skapa stora skador, vilket kan leda till onödiga kostnader. Åtgärdar du problemet och väljer en badrumsrenovering i rätt tid kan det istället räcka med att mindre arbete behöver göras.

  Rätt kompetens – du kan vara trygg med arbetet

  Du kan lita på att den hantverkare som kommer till dig är våtrumsbehörig och har certifikat som visar det. Alla arbeten i badrum eller tvättstuga kommer utföras på ett professionellt och säkert sätt. Behöver du få till exempel dusch, badkar, tvättställ med kommodskåp eller en vägghängd toalett installerad kan du räkna med att allt går rätt till och att det blir ett hållbart resultat.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   Reception

   Nummer: 08-557 69 592
   Mail: offert@nackabyggare.se

   Vi bygger badrum i hela Nacka Vi hjälper dig att förvandla dina idéer till verklighet!

   Låt ditt badrum bli så vackert det kan bli

   Även om det inte finns några problem kan en renovering vara aktuell. Badrummet är ett av de utrymmen i våra hem som utsätts för mest slitage, och såväl golv som väggar kan se tråkiga ut efter en tid, även om det inte är något fel på funktionen. Dessutom kanske du önskar en annan färgsättning än den förra ägaren gjorde.

   Ett nytt golv – en ny upplevelse

    Att fixa golvet i badrummet kan ge både rummet och din vardag en helt ny känsla. Med golvavjämning med hjälp av flyttspackling blir golvet helt jämnt. Med en ny golvbrunn kan avrinningen från duschen fungera bättre. Med golvvärme kan besöket bli betydligt mer behagligt. Även utseendet kan göra att ditt badrum känns som ett nytt rum, oavsett om du väljer en ny våtrumsmatta, klinkers, plattsättning eller kakelsättning för golvet.

   Material som ger en lyxig känsla 

   Det är stor skillnad mellan ett badrum där allt är standard och ett där du själv fått välja dina favoritmaterial. För att skapa en både lyxig och fräsch känsla kan kakling i hela rummet vara ett alternativ. Andra material som är populära är mosaik, keramik och marmor.

   Gratis offert med prisförslag

   Du får gärna kontakta oss för att diskutera olika alternativ, materialval eller vilka åtgärder ditt badrum kan behöva. Du kan också få en gratis offert med prisförslag.

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring nyproduktion, tillbygge och renovering i Stor-Stockholm.

   Hur mycket kostar det att bygga nytt, bygga om eller renovera?

   Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

   Hur går ett nybygge, ombygge eller en renovering till?

   När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

   Är renoveringar och tillbyggnader ROT-berättigade?

   ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

   Under vilken årstid bör man renovera eller bygga?

   Det beror på vad du är intresserad av att göra. Mindre projekt som en trapprenovering eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst. Om du däremot är intresserad av att bygga exempelvis en pool är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Nackabyggare när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

   Jakob E, Nacka

   Vi anlitade Nackabyggare för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

   Styrelsemedlem, Värmdö

   När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi Nackabyggare. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

   Karin T, Gustavsberg

   Våra senaste byggprojekt Axplock av våra projekt i Värmdö & Nacka

   Nybyggd Altan till Villa Nacka

   Nackabyggare åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

   Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

   Nackabyggare anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

   Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

   Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    Reception

    Nummer: 08-557 69 592
    Mail: offert@nackabyggare.se

    Offert? Klicka här