Renoveringar i Nacka

Har du planer på att renovera i din lägenhet eller vill du fräscha upp på kontoret? Vi är erfarna specialister inom lägenhetsrenoveringar och ser till att hitta smarta och effektiva lösningar med det bästa materialvalet. Med våra hantverkare kan du känna dig säker på att du blir nöjd och naturligtvis har du också en full garanti att förlita dig på. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera

Renoveringar utformade efter dina idéer så den blir vad du drömmer om!

Ombyggnationer

Vi hjälper dig med hela eller delar av din ombyggnation och lämnar ett perfekt resultat efter oss!

Tillbyggnader

Genom att höra av dig till oss och berätta om din idé ser vi till att få ut en offert helt kostnadsfritt!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Renovering i Nacka Vi har sedan tidigare arbetat i bl.a. Sickla, Ektorp, Björknäs, Kummelnäs, Saltsjöbaden & Solsidan

  Kvalitativa renoveringar till låga priser i Nacka

  Vi säkerställer att alla våra uppdrag utförs med så stor professionalism som möjligt, samtidigt som vi ser till att erbjuda konkurrenskraftiga priser. Vårt mål är att ingen kund ska behöva vända sig till ett annat företag, enbart på grund av höga kostnader. För att lyckas med detta ser vi till att ha de bästa hantverkarna med ordentliga certifieringar, samtidigt som vi jobbar nära högkvalitativa leverantörer.

  Gratis offert för ditt renoveringsprojekt

  Att sätta en budget inför en renovering är viktigt, men det är också svårt att veta hur mycket budgeten bör ligga på om man inte har ett pris. Genom att höra av dig till oss och berätta om din idé ser vi till att få ut en offert helt kostnadsfritt. Våra offerter är inte bindande och naturligtvis helt förutsättningslösa.

  En renovering för alla kundgrupper

  Till oss är alla kundgrupper välkomna att höra av sig. Under våra många år i branschen har vi hjälp villaägare, bostadsrättsägare, bostadsrättsföreningar och företag att renovera och fräscha upp i sina lokaler. Vi utgår från Nacka, men arbetar inom hela Storstockholm, och erbjuder en och samma kontaktperson under hela ditt projekt – stort som litet.

  Trygghet med kunden i fokus

  Hos oss ska du alltid kunna känna dig trygg. Därför erbjuder vi både garanti och försäkring för alla våra arbeten. Kunden är viktigast för oss och därför säkerställer vi alltid att servicenivån är på topp.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   Reception

   Nummer: 08-557 69 592
   Mail: offert@nackabyggare.se

   Ombyggnationer i hela Nacka Vi hjälper dig att förvandla dina idéer till verklighet!

   Vi hjälper dig med hela eller delar av ditt projekt

   Vill du kunna släppa allt om har med renoveringen att göra och anlita en byggfirma från början till slut eller vill du själv utföra delar av projektet och ta in en hantverkare där det behövs? Inga problem! Till oss kan du vända dig om du vill ha hjälp med hela eller delar av din renovering. Det betyder att vi kan utföra allt från administration, projektering och bygge, till att bara komma ut för att montera VVS.

   Så kan vi hjälpa dig

   Under vårt tak hittar du alla olika typer av yrkesgrupper som kan vara nödvändiga i samband med en renovering. Vi har både elektriker, golvläggare, snickare, plattsättare, markentreprenad och VVS-montörer. För oss är inget arbete för stort eller för litet utan vi tar oss mer än gärna an ditt projekt och hjälper dig att förverkliga din vision så smidigt och enkelt som möjligt.

   ROT-berättigade renoveringstjänster

   Vill du renovera din toalett eller är det kanske en källarrenovering som är nödvändig för att du ska kunna använda utrymmet som ett kontor? Vi erbjuder ombyggnader och tillbyggnader, samt renovering med tjänster där du kan nyttja ROT-avdraget. Det enda du behöver se till är att du har ROT-avdrag kvar att använda dig av, därefter sköter vi all reducering och all kontakt med Skatteverket åt dig.

   Vi hjälper dig oavsett var i Nacka du bor

   Du kan anlita oss om du bor till exempel i Eknäs, Lännersta, Kummelnäs, Älgö, Gustavsvik eller andra områden som tillhör Nacka. Vi renoverar gärna i Solsidan, Rensättra, Älta eller Ingarö. Hör bara av dig till oss med dina önskemål så kan du få en gratis offert.

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring nyproduktion, tillbygge och renovering i Stor-Stockholm.

   Hur mycket kostar det att bygga nytt, bygga om eller renovera?

   Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

   Hur går ett nybygge, ombygge eller en renovering till?

   När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

   Är renoveringar och tillbyggnader ROT-berättigade?

   ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

   Under vilken årstid bör man renovera eller bygga?

   Det beror på vad du är intresserad av att göra. Mindre projekt som en trapprenovering eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst. Om du däremot är intresserad av att bygga exempelvis en pool är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Nackabyggare när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

   Jakob E, Nacka

   Vi anlitade Nackabyggare för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

   Styrelsemedlem, Värmdö

   När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi Nackabyggare. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

   Karin T, Gustavsberg

   Våra senaste byggprojekt Axplock av våra projekt i Värmdö & Nacka

   Nybyggd Altan till Villa Nacka

   Nackabyggare åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

   Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

   Nackabyggare anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

   Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

   Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    Reception

    Nummer: 08-557 69 592
    Mail: offert@nackabyggare.se

    Offert? Klicka här