Panelbyten i Nacka

Letar du efter ett professionellt byggbolag som är expert på byte av panel, fasadrenoveringar och andra typer av fasadarbeten i Stockholm? I sådana fall har du hittat rätt. Vi är en etablerad byggfirma med bas i Nacka som hjälpt nöjda kunder med renovering av fasader under flera år. Vi tar byggarbeten i Nacka, Saltsjö-Boo med omnejd och du hittar våra tidigare referenser i bland annat Saltsjöbaden, Lännersta, Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Lännersta och Eknäs. Om du har en fasad som behöver en uppfräschning kan du kontakta vårt byggföretag idag för att få en gratis offert.

Byta Ytterpanel

Vi utför renoveringar av alla slags ytterpaneler till hus, villor, radhus & m.m.

Byta Innerpanel

Byten av träfasad/träpanel. Vi ser till att allt är färdigt från början till slut

Fasadrenovering

Om ditt hus behöver en ansiktslyftning är det inget att vänta på – kontakta oss redan idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Byta en Panel i Nacka & Saltsjö-Boo? Vi renoverar, lagar och byter ut fasader av alla slag: trä, puts, plåt och tegel

  Totalentreprenad i egen regi för fasadarbeten

  Vårt arbetslag består av hantverkare med ett flertal olika specialistområden och vi har tillgång till egen byggställning. Det gör att vi kan renovera, reparera och byta ut fasader av alla slags material så som tegel, trä, plåt och puts. Oavsett om du vill ha ett totalt fasadbyte eller bara byta ut några ruttna plankor garanterar vi att ge dig ett resultat som du blir nöjd med.

  Här följer några av de olika typer av fasadarbeten vi kan hjälpa dig med:

  • Byten och uppfräschningar av trä-, tegel-, plåt- och putsfasader
  • Tilläggsisoleringar
  • Fogning
  • Fasadmålning
  • Fasadrenoveringar

  Våra kundgrupper i Nacka med omnejd

  Du kan anlita oss för fasadarbeten i hela Nacka-trakten inklusive orter som Björknäs, Orminge, Kummelnäs och Finntorp. Till våra kunder räknar vi privatpersoner, BRF:er, fastighetsutvecklare och företag. Vi lämnar gärna ut referenser från tidigare kunder mot förfrågan.

  Vi ger dig en kostnadsfri offert inom 48 timmar

  Vad kostar ett panelbyte i Nacka? Det varierar beroende på uppdragets omfattning, materialval och andra faktorer. Om du kontaktar oss med en förfrågan och ger oss detaljer om vad du vill att vi ska göra så återkommer vi inom två dygn med en offert. En offert från oss är alltid kostnadsfri och man förbinder sig inte till något genom att ta emot den. Vi inväntar din kontakt, välkommen!

  Sänk dina uppvärmningskostnader med en tilläggsisolering

  Fasadarbeten behöver inte endast utföras av kosmetiska skäl. En typ av arbete vi genomfört många gånger är tilläggsisoleringar. Det är ett bra alternativ för dig som vill göra ditt hus mer energieffektivt. En tilläggsisolering är en investering som höjer både bruksvärdet och det ekonomiska värdet på fastigheten. Du kan bli förvånad över hur mycket du kan spara på sikt genom att byta ut fasadens isolering.

  Använd ROT för att sänka kostnaden

  Som privatkund som vill att vi arbetar på fasaden på din privata bostad kan du har rätt att använda ROT-avdraget. Med ROT-avdraget kan du sänka totalkostnaden för en fasadrenovering, reparation eller ett panelbyte med upp till 30%. Ta kontakt med Skatteverket för mer information.

  Kvalitetskontroller säkerställer resultatet

  Noggrannhet och precision är två nyckelord i vår verksamhet. För din trygghets skull avslutar vi alla uppdrag med noggranna kvalitetskontroller. Efteråt får du ta del av besiktningsprotokollen. Hos oss får du dessutom nöjd kundgaranti, av den anledningen ser vi inte ett arbete som slutfört förrän du som kund har godkänt resultatet. Vi är en trygg byggfirma som alltid håller tidsplanen och avslutar alla arbeten enligt budget.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   Reception

   Nummer: 08-557 69 592
   Mail: offert@nackabyggare.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring nyproduktion, tillbygge och renovering i Stor-Stockholm.

   Hur mycket kostar det att bygga nytt, bygga om eller renovera?

   Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

   Hur går ett nybygge, ombygge eller en renovering till?

   När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

   Är renoveringar och tillbyggnader ROT-berättigade?

   ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

   Under vilken årstid bör man renovera eller bygga?

   Det beror på vad du är intresserad av att göra. Mindre projekt som en trapprenovering eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst. Om du däremot är intresserad av att bygga exempelvis en pool är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Nackabyggare när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

   Jakob E, Nacka

   Vi anlitade Nackabyggare för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

   Styrelsemedlem, Värmdö

   När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi Nackabyggare. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

   Karin T, Gustavsberg

   Våra senaste byggprojekt Axplock av våra projekt i Värmdö & Nacka

   Nybyggd Altan till Villa Nacka

   Nackabyggare åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

   Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

   Nackabyggare anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

   Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

   Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    Reception

    Nummer: 08-557 69 592
    Mail: offert@nackabyggare.se

    Offert? Klicka här