Bygga Förråd eller Friggebod i Nacka & Saltsjö-Boo

Om du vill bygga ett förråd eller en friggebod i Nackatrakten är vi rätt byggentreprenör för jobbet. Du kan anlita oss för jobb över ett stort område som omfattar Nacka med omnejd, till exempel orter som Saltsjö-Duvnäs, Saltsjöbaden, Björknäs, Saltsjö-Boo, Mensätra och Skuru. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag.

Bygger Förråd & Friggebodar

Förråd som byggs efter dina idéer. Kan fungera som en verkstad eller för förvaring. Kontakta oss idag.

Bygger Attefallshus

Vi hjälper dig med kompletta lösningar inom byggen av attefallshus. Hör av dig!

Bygga utan Bygglov

Attefallshus, förråd, skjul & friggebodar kan byggas utan bygglov.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Bygga ett Förråd eller Attefallshus i Nacka? Vi har sedan tidigare arbetat i bl.a. Saltsjöbaden, Björknäs, Saltsjö-Boo, Saltsjö-Duvnäs, Mensätra & Skuru

  Vi ger dig mer yta med noggrannhet och precision

  En friggebod är en icke bygglovspliktig byggnation som kan användas till så mycket mer än förrådsyta (även om det är vad de flesta använder dem till). Fullt utrustad och isolerad kan du använda en friggebod som rum för uthyrning, hobbyrum eller vad du än önskar. Vi hjälper dig att bygga en friggebod från arkitektritning och lösvirke eller som monteringsfärdig byggsats.

  Vi garanterar att du blir nöjd

  Vi ger alla våra kunder nöjd kundgaranti. Det betyder att du kan vara trygg i att du får din friggebod eller ditt förråd precis så som du vill ha det. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med resultatet kommer vi utföra alla åtgärder som krävs för att du ska bli det.

  Kontakta en punktlig byggentreprenör

  Vilka krav har du för din friggebod? Kontakta oss och berätta om dina önskemål så återkopplar vi med ett gratis kostnadsförslag.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-557 69 592
   Mail: offert@nackabyggare.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring nyproduktion, tillbygge och renovering i Stor-Stockholm.

   Hur mycket kostar det att bygga nytt, bygga om eller renovera?

   Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

   Hur går ett nybygge, ombygge eller en renovering till?

   När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

   Är renoveringar och tillbyggnader ROT-berättigade?

   ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

   Under vilken årstid bör man renovera eller bygga?

   Det beror på vad du är intresserad av att göra. Mindre projekt som en trapprenovering eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst. Om du däremot är intresserad av att bygga exempelvis en pool är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Nackabyggare när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

   Jakob E, Nacka

   Vi anlitade Nackabyggare för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

   Styrelsemedlem, Värmdö

   När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi Nackabyggare. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

   Karin T, Gustavsberg

   Våra senaste byggprojekt Axplock av våra projekt i Värmdö & Nacka

   Nybyggd Altan till Villa Nacka

   Nackabyggare åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

   Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

   Nackabyggare anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

   Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

   Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-557 69 592
    Mail: offert@nackabyggare.se

    Offert? Klicka här