Garagebyggnation i Nacka & Saltsjö-Boo

Låt oss bygga ditt garage eller din carport. Vårt arbetsområde omfattar Nacka med omnejd. Det inkluderar exempelvis följande orter: Värmdö, Gustavsberg, Mörtnäs, Stavsnäs, Torsby och Strömma. Det spelar ingen roll om det handlar om ett enkel- eller dubbelgarage, ett garage eller en carport som är fristående eller sammanbyggt med en befintlig byggnad. Vi har kompetens att driva alla projekt från start till mål. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag.

Bygga Garage

Vi bygger garage i både lösvirke eller byggsats. Kontakta oss idag för att bygga ert garage!

Bygga Carport

Carports är en enklare variant som skyddar både cykeln och bilen. Hör av dig för en fri offert!

Bygga Cykelförråd

Vi hjälper bostadsrättsföreningar & fastighetsägare med att bygga cykelförråd.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Garagebyggnationer i Nacka Vi har sedan tidigare arbetat i bl.a. Älgö, Solsidan, Älta, Gustavsvik, Rensättra & Ingarö

  En serviceorienterad byggare för ditt garage eller din carport

  Vi bygger garage från lösvirke eller monteringsfärdig byggsats. Fördelen med det förstnämnda är förstås att du kan få ett garage helt enligt dina specifikationer. Med det sagt kan vi även utföra anpassningar och modifikationer av monteringsfärdiga garage. Exempel på vanliga önskemål är kunder som vill ha garage med loft och förrådsytor. Vi kan ge dig totalentreprenad som inkluderar el- och VVS-tjänster.

  Garage som utbyggnad till din bostad? Då kan du utnyttja ROT-avdraget

  ROT-avdraget är till för dig som anlitar oss för privat räkning. Med hjälp av avdraget kan du få ditt garage byggt upp till 50 000 kronor billigare.

  Kontakta en ordningssam byggentreprenör

  Hur vill du att ditt garage ska se ut? Ring eller skriv till oss och berätta så räknar vi på hur mycket det skulle kosta. En offert från oss är alltid gratis.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-557 69 592
   Mail: offert@nackabyggare.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring nyproduktion, tillbygge och renovering i Stor-Stockholm.

   Hur mycket kostar det att bygga nytt, bygga om eller renovera?

   Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

   Hur går ett nybygge, ombygge eller en renovering till?

   När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

   Är renoveringar och tillbyggnader ROT-berättigade?

   ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

   Under vilken årstid bör man renovera eller bygga?

   Det beror på vad du är intresserad av att göra. Mindre projekt som en trapprenovering eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst. Om du däremot är intresserad av att bygga exempelvis en pool är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Nackabyggare när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

   Jakob E, Nacka

   Vi anlitade Nackabyggare för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

   Styrelsemedlem, Värmdö

   När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi Nackabyggare. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

   Karin T, Gustavsberg

   Våra senaste byggprojekt Axplock av våra projekt i Värmdö & Nacka

   Nybyggd Altan till Villa Nacka

   Nackabyggare åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

   Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

   Nackabyggare anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

   Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

   Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-557 69 592
    Mail: offert@nackabyggare.se

    Offert? Klicka här