Bygga & Hyra Byggställning i Nacka & Saltsjö-Boo

Letar du efter ett företag som erbjuder uthyrning av byggnadsställningar? Då har du kommit helt rätt. Vi har ett stort utbud av ställningar för alla fastighetstyper – från rullställning till fasadställning och ramställning. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Uthyrning Byggnadsställning

Våra ställningar passar till alla renoveringar och ombyggnationer.

Montera Ställning

Naturligtvis kan vi hjälpa dig med att bygga ställning på plats.

Hyra Vindskydd & Övriga Ställningar

Hos oss hittar du även modulställning och systemställning, så att du kan välja den som passar dina behov bäst.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga Ställning & Hyra Byggställning i Nacka, Stockholm Få hjälp på din ort av en ställningsbyggare från Nacka

  Kontakta oss för ett gratis platsbesök

  Som novis eller hemmafixare är det inte alltid lätt att veta vilken ställning som lämpar sig bäst för ändamålet, men det är här vi kommer in i bilden. Vi kan inte bara transportera och montera den ställning som du valt, utan vi kan också se till att du får den bästa lösningen för din fastighet.

  Vi erbjuder:

  • Byggnadsställning
  • Rullställning
  • Fasadställning
  • Modulställning
  • Ramställning
  • Systemställning

  Totalentreprenad i egen regi

  Vi är inte bara en byggfirma som du kan vända dig till när du vill ha hjälp att hyra eller bygga byggnadsställningar. Du kan också kontakta oss om du vill ha hjälp med renovering av ditt kök eller om du vill byta golv i hallen. Tack vare vår totalentreprenad med stort kontaktnät kan vi erbjuda dig helhetslösningar inom renovering och bygge. Här hittar du duktiga hantverkare inom alla yrkesgrupper – från snickare till målare, elektriker och rörmokare. Det räcker helt enkelt med vår byggfirma!

  Vi arbetar på många orter kring Nacka

  Vi arbetar i Orminge, Henriksdal, Vikingshill, Tollare, Saltängen, Eknäs, Gustavsvik, Järla, Jarlaberg, Björknäs, Sickla, Lännersta, Ektorp, Saltsjö-Duvnäs, Älta, Kummelnäs, Stensö, Finntorp eller Eriksvik.

  Byggnadsställning för fastighetsägare

  Som fastighetsägare är det inte ovanligt att redan ha tydliga och långa samarbeten med byggfirmor, men det är inte alla byggföretag som kan bistå med högkvalitativa och moderna byggställningar. Vill du hyra byggställning från oss inför en fastighetsrenovering kan vi se till att du får en stabil ställning som passar ändamålet. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka lösningar vi har för fastighetsägare.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-557 69 592
   Mail: offert@nackabyggare.se

   Vi bygger altaner i hela Nacka Vi hjälper dig att förvandla dina idéer till verklighet!

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring nyproduktion, tillbygge och renovering i Stor-Stockholm.

   Hur mycket kostar det att bygga nytt, bygga om eller renovera?

   Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

   Hur går ett nybygge, ombygge eller en renovering till?

   När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

   Är renoveringar och tillbyggnader ROT-berättigade?

   ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

   Under vilken årstid bör man renovera eller bygga?

   Det beror på vad du är intresserad av att göra. Mindre projekt som en trapprenovering eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst. Om du däremot är intresserad av att bygga exempelvis en pool är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Nackabyggare när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

   Jakob E, Nacka

   Vi anlitade Nackabyggare för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

   Styrelsemedlem, Värmdö

   När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi Nackabyggare. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

   Karin T, Gustavsberg

   Våra senaste byggprojekt Axplock av våra projekt i Värmdö & Nacka

   Nybyggd Altan till Villa Nacka

   Nackabyggare åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

   Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

   Nackabyggare anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

   Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

   Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-557 69 592
    Mail: offert@nackabyggare.se

    Offert? Klicka här