Kontakta Byggföretag i Nacka

Vi är ett byggföretag som utför allt inom nybyggnation, renovering & ombyggnation. Hör av dig till oss om du är intresserad av att förbättra din bostad, lokal eller andra fastigheter.
Vi hjälper dig förvandla dina idéer till verklighet! Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Nyproduktion

Vi bygger nya hus, lokaler, förråd och andra byggnader

Till- & ombyggnationer

Vi utför tillbyggen av altaner, uteplatser, trädäck och andra byggnationer

Totalrenoveringar

Vi utför totalrenoveringar av badrum, kök, uterum eller enskilda rum

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Är det dags att renovera?

  Gastra är en kompetent, erfaren och kundinriktad totalentreprenör i Stor-Stockholm som gör allt inom bygg & renovering. Våra byggare, snickare och hantverkare är välutbildade inom sina områden och har goda erfarenheter av branschen. Vi drivs av passion för att bygga och känner oss stolta över de projekt vi utför. När du anställer oss kan du vara trygg med att vi är riktigt duktiga på vad vi gör och projektet är inte avslutat förrän du är nöjd med vårt arbete!

  Byggföretag i Nacka Nyproduktion, tillbyggnad och renovering av högsta kvalitet

  Professionell byggfirma i Nacka och Värmdö

  Vi är ett komplett byggföretag som erbjuder totalentreprenad i egen regi. Det innebär att vi ansvarar för projektledning mellan alla yrkesgrupper så att du slipper hitta och ta kontakt med olika företag. När du anställer oss får du tillgång till snickare, målare, golvläggare, plattsättare, rivare, markentreprenader, vvs-montörer, elektriker samt experter på gräv och ventilation. Du kan luta dig tillbaka och låta oss ansvara för allt!

  En kontaktperson under hela vägen från start till mål 

  Tryggheten med en totalentreprenör är att du har en kontaktperson hela vägen från start till mål. Tillsammans med din kontaktperson kan du diskutera dina önskemål innan, under och efter arbetet. Av oss får du en kostnadsfri offert, god planering och skickligare hantverkare. Vi håller vad vi lovar!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-557 69 592
   Mail: offert@nackabyggare.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring nyproduktion, tillbygge och renovering i Stor-Stockholm.

   Hur mycket kostar det att bygga nytt, bygga om eller renovera?

   Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

   Hur går ett nybygge, ombygge eller en renovering till?

   När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

   Är renoveringar och tillbyggnader ROT-berättigade?

   ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

   Under vilken årstid bör man renovera eller bygga?

   Det beror på vad du är intresserad av att göra. Mindre projekt som en trapprenovering eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst. Om du däremot är intresserad av att bygga exempelvis en pool är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Nackabyggare när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

   Jakob E, Nacka

   Vi anlitade Nackabyggare för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

   Styrelsemedlem, Värmdö

   När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi Nackabyggare. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

   Karin T, Gustavsberg

   Våra senaste byggprojekt Axplock av våra projekt i Värmdö & Nacka

   Nybyggd Altan till Villa Nacka

   Nackabyggare åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

   Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

   Nackabyggare anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

   Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

   Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-557 69 592
    Mail: offert@nackabyggare.se

    Offert? Klicka här