Renovera Tvättstuga i Nacka & Saltsjö-Boo

Vi hjälper kunder med tvättstugerenoveringar i Nacka med omnejd. Fram tills idag har vi hjälpt kunder i bland annat Saltsjöbaden, Björknäs, Saltsjö-Boo, Saltsjö-Duvnäs, Mensätra och Skuru att skapa trivsamma och hållbara miljöer i deras tvättstugor. Oavsett om det handlar om en totalrenovering eller installation av vitvaror kan du känna dig trygg i att vi ger dig högsta kvalitet. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag. Hör av dig idag!

Tvättstugerenovering

Tvättstugerenoveringar utformade efter dina idéer så den blir vad du drömmer om! Kontakta oss idag.

Renovera Våtrum

Vi hjälper dig med kompletta lösningar inom renovering av våtrum & badrum. Hör av dig!

Underhåll av Tvättrum

Vi hjälper er gärna med regelbundet underhåll av ert tvättrum. 

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Tvättstugerenoveringar i Nacka Vi har renoverat tvättrum i bl.a. Sickla, Ektorp, Björknäs, Kummelnäs, Saltsjöbaden & Solsidan

Tvättstugerenoveringar med kvalitet och finess

Vårt företag har självklart våtrumscertifikat och våra hantverkare är utbildade och certifierade. Alla har dessutom lång erfarenhet vilket ger dem det hantverkskunnande som krävs för att ge en känsla av kvalitet som märks i detaljerna. Dessa är några av tjänsterna vi kan hjälpa till med:

  • Installation av torktumlare, tvättmaskin, mangel mm
  • Fuktspärrar
  • Ytskiktsrenovering
  • Tätskikt
  • Plastmatta
  • Kakling & plattsättning

ROT-avdrag för privata beställare

Vi jobbar för bostadsrättsföreningar, företagare, fastighetsägare och privatpersoner. Om du hör till den sistnämnda kategorin kan du ha rätt till ROT-avdraget när du anlitar oss.

Du får en kostnadsfri offert när du kontaktar oss

Har du en eller flera tvättstugor som du vill ha hjälp med att renovera? Hör av dig till oss och berätta vad du vill ha hjälp med. Någon av våra projektledare återkopplar snarast möjligt med ett gratis kostnadsförslag.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Margareta & Henrik
Projektledare

Nummer: 08-557 69 592
Mail: offert@nackabyggare.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur mycket kostar det att bygga en altan?

Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går det till när vi tar kontakt med er?

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Är altanrenoveringar och tillbyggnader ROT-berättigade?

ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

Under vilken årstid bör man renovera eller bygga en altan?

Det beror på vad du är intresserad av att göra. Om du är intresserad av att bygga exempelvis en altan är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret. Mindre projekt som en trapprenovering eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade Nackabyggare när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

Jakob E, Nacka

Vi anlitade Nackabyggare för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

Styrelsemedlem, Värmdö

När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi Nackabyggare. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Karin T, Gustavsberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggd Altan till Villa Nacka

Nackabyggare åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

Nackabyggare anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Margareta & Henrik
Projektledare

Nummer: 08-557 69 592
Mail: offert@nackabyggare.se