Bygga Altan i Nacka

Anlitar du oss kan du få en helt ny altan skapad av erfarna altanbyggare och du kan på det sättet ge ditt hus ett ansiktslyft. Du kan få hjälp med alla typer av altanbyggen som trädäck, pergola, veranda och terrass, allt utifrån dina önskemål och behov. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Bygga Altan

Utformad efter dina idéer så den blir vad du drömmer om

Bygga Lösvirke

Bygg på plats av lösvirke eller efter färdig byggsats

Bygga Pergola

Solskydd på det sätt du önska

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Altanbyggnation i Nacka Nyproduktion, tillbyggnad och renovering av högsta kvalitet

  Ett byggföretag att lita på

  Att få en ny altan eller uteplats kan vara en dröm för ljumma sommarkvällar. Vi är ett byggföretag som har lång erfarenhet och kunniga hantverkare. Vi utgår alltid från hur du vill ha det och gör arbetet i samråd med dig.

  När du anlitar oss

  • får du ett bygge som stämmer med alla regler och den standard som finns, och det kvalitetskontrolleras av oss
  • vägledning och rådgivning under planeringen, och en utformning som blir precis som du vill ha det
  • trygghet i att tidsplan och budget hålls

  Lämna över till oss – Vi står för projektledning genom alla steg i processen.

  Vi erbjuder totalentreprenad. Med oss som husentreprenör får du någon som står för projektledning och alla steg i processen. Finns det delar av arbetet vi inte kan utföra själva så anlitar vi och samordnar det som behövs och står för styrningen mellan alla yrkesgrupper, från start till mål. Vi står för kvalitetskontroll och du kan känna dig trygg med att vi håller tidsplan, följer budget och utgår från dina önskemål och behov när vi utför arbetet.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-557 69 592
   Mail: offert@nackabyggare.se

   Vi bygger altaner i hela Nacka Vi hjälper dig att förvandla dina idéer till verklighet!

   Vad kommer det kosta? Hör av dig för gratis offert

   Kostnaden kan vara ett orosmoment. Hör av dig till oss så får du en gratis offert med kostnadsförslag. På det sättet kan du få en bild av vad som är möjligt för dig att genomföra – kanske är det mer än du tror! 

   Lösvirke – en skräddarsydd lösning för dig

   Vi bygger med lösvirke, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka ditt drömboende och få något som är skräddarsytt efter dina behov. Eftersom vi bygger bräda för bräda när vi till exempel lägger tralldäck, bygger ett soldäck eller ett utekök handlar det om en helt fri utformning som du kan ha full insyn i. Allting byggs på plats och vi utgår från dina önskemål och kan också följa arkitektritade lösningar.

   Tryckimpregnerat virke – trä som håller

   När det kommer till trall, altaner, trädäck och annat som ska klara att vara utomhus året om använder vi framför allt tryckimpregnerat virke av furu, men våra hantverkare anpassar sig efter vad du tycker blir bäst. Känner du dig osäker på materialval får du gärna kontakta oss för rådgivning.

   Vi fixar din terrass oavsett var i Nacka du bor

   Du kan anlita oss om du bor till exempel i Eknäs, Lännersta, Kummelnäs, Älgö, Gustavsvik eller andra områden som tillhör Nacka. Vi bygger gärna en uteplats i Solsidan, ett pooldäck i Rensättra, en uteplats i Älta eller spaljéer och staket i Ingarö. Hör bara av dig till oss med dina önskemål så kan du få en gratis offert.

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring nyproduktion, tillbygge och renovering i Stor-Stockholm.

   Hur mycket kostar det att bygga nytt, bygga om eller renovera?

   Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

   Hur går ett nybygge, ombygge eller en renovering till?

   När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

   Är renoveringar och tillbyggnader ROT-berättigade?

   ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

   Under vilken årstid bör man renovera eller bygga?

   Det beror på vad du är intresserad av att göra. Mindre projekt som en trapprenovering eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst. Om du däremot är intresserad av att bygga exempelvis en pool är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Nackabyggare när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

   Jakob E, Nacka

   Vi anlitade Nackabyggare för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

   Styrelsemedlem, Värmdö

   När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi Nackabyggare. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

   Karin T, Gustavsberg

   Våra senaste byggprojekt Axplock av våra projekt i Värmdö & Nacka

   Nybyggd Altan till Villa Nacka

   Nackabyggare åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

   Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

   Nackabyggare anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

   Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

   Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-557 69 592
    Mail: offert@nackabyggare.se

    Offert? Klicka här