Renovera Fasad i Nacka

Dags att Renovera er puts-, tegel-, trä- eller plåtfasad? För oss spelar det ingen roll. Vi har renoverat fasader åt kunder i orter som Eknäs, Lännersta, Kummelnäs, Älgö, Solsidan och Älta och har då jobbat med alla typer av fasader. Vi renoverar, byter ut och reparerar. Alltid med hög känsla för kvalitet och finish. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag.

Fasadrenovering

Fasadrenoveringar utformade efter dina idéer så den blir vad du drömmer om! Kontakta oss idag.

Fasadputsning

Vi hjälper dig med kompletta lösningar inom fasadputsning & murning. Hör av dig!

Fasadreparation

Vi hjälper er gärna med större och mindre fasadreparationer. Kontakta oss för en fri offert.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Helhetslösningar inom Fasadrenovering i Nacka Vi har sedan tidigare arbetat i bl.a. Sickla, Ektorp, Björknäs, Kummelnäs, Saltsjöbaden & Solsidan

En fasadentreprenör med känsla för kvalitet

Som fasadfirma ger vi dig full garanti på alla uppdrag vi utför. Vare sig det handlar om att putsa en fasad, fasadmålning eller ett komplett fasadbyte kan du räkna med att jobbet blir hantverksmässigt utfört enligt alla gällande branschstandarder. Vi är en fasadentreprenör som det går att lita på.

Hör av dig till en etablerad fasadfirma

Vill du ha hjälp att renovera till exempel en putsfasad? Eller kanske ha hjälp med att byta ytterpanel? Oavsett vad du vill ha hjälp med, så länge det handlar om en fasad så kommer vi kunna hjälpa dig. Hör av dig för att få en offert helt kostnadsfritt.

Renoveringen av din hemmafasad blir billigare med ROT-avdraget

Vi renoverar fasader åt företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Om du tillhör den senaste kategorin kan du ha möjligheten att sänka dina kostnader med ROT-avdraget. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med det praktiska pappersarbetet.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Margareta & Henrik
Projektledare

Nummer: 08-557 69 592
Mail: offert@nackabyggare.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur mycket kostar det att bygga en altan?

Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går det till när vi tar kontakt med er?

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Är altanrenoveringar och tillbyggnader ROT-berättigade?

ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

Under vilken årstid bör man renovera eller bygga en altan?

Det beror på vad du är intresserad av att göra. Om du är intresserad av att bygga exempelvis en altan är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret. Mindre projekt som en trapprenovering eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade Nackabyggare när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

Jakob E, Nacka

Vi anlitade Nackabyggare för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

Styrelsemedlem, Värmdö

När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi Nackabyggare. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Karin T, Gustavsberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggd Altan till Villa Nacka

Nackabyggare åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

Nackabyggare anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Margareta & Henrik
Projektledare

Nummer: 08-557 69 592
Mail: offert@nackabyggare.se