Byta & Renovera Fönster i Nacka & Saltsjö-Boo

Letar du efter ett byggföretag som har fönsterbyten och fönsterrenoveringar som specialitet? Då har du hittat rätt. Hittills har vi hjälpt kunder med deras fönster i bland annat Saltsjö-Duvnäs, Mensätra, Skuru, Eknäs, Lännersta och Kummelnäs. Anledningen till att vi lyckats samla på oss en lång rad lyckade kundprojekt är för att vi alltid levererar högsta kvalitet i allt vi företar oss. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag.

Fönsterrenovering

Vi erbjuder helhetslösningar inom fönsterrenoveringar i Nacka med omnejd! Kontakta oss idag.

Fönsterbyten

Låt oss hjälpa er med ert nästa fönsterbyte. Vi byter alla slags fönstermodeller. 

Fönstermålning

Vi kan hjälpa er måla & reparera om era fönster Kontakta oss för en fri offert redan idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Måla, Byta & Renovera Fönster i Nacka & Saltsjö-Boo Vi har sedan tidigare arbetat i bl.a. Sickla, Ektorp, Björknäs, Kummelnäs, Saltsjöbaden & Solsidan

En välrenommerad fönsterentreprenör

Vi hjälper till med att byta och renovera fönster i alla typer av fastigheter: villor, radhus, kontor, butiker, restauranger, fritidshus & sommarstugor, gamla och nya hus och så vidare.

  • 2-glas fönster
  • 3-glas fönster
  • Bröstning dörrar
  • Altandörr & altanfönster
  • Bottenhängda fönster
  • Aluminiumfönster
  • Härdat & laminerat glas
  • Råglas
  • Badrumsfönster

Fönsterarbeten hemma ger dig rätt till ROT-avdraget

Till våra kundgrupper räknar vi företag såväl som bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Självklart jobbar vi också åt privatpersoner. Om du hör till den sistnämnda gruppen har du en stor fördel när du anlitar oss som består i att du kan sänka dina kostnader med ROT-avdraget.

Hör av dig till en kundnära och tillgänglig byggentreprenör

Kontakta oss genom att ringa eller använda kontaktformuläret på den här sidan. Beskriv vad du vill ha hjälp med så återkopplar vi inom kort med ett gratis kostnadsförslag.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Margareta & Henrik
Projektledare

Nummer: 08-557 69 592
Mail: offert@nackabyggare.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur mycket kostar det att bygga en altan?

Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går det till när vi tar kontakt med er?

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Är altanrenoveringar och tillbyggnader ROT-berättigade?

ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

Under vilken årstid bör man renovera eller bygga en altan?

Det beror på vad du är intresserad av att göra. Om du är intresserad av att bygga exempelvis en altan är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret. Mindre projekt som en trapprenovering eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade Nackabyggare när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

Jakob E, Nacka

Vi anlitade Nackabyggare för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

Styrelsemedlem, Värmdö

När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi Nackabyggare. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Karin T, Gustavsberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggd Altan till Villa Nacka

Nackabyggare åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

Nackabyggare anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Margareta & Henrik
Projektledare

Nummer: 08-557 69 592
Mail: offert@nackabyggare.se